Tildele startnummer

Før du kan sette opp 1. runde i en turnering, må du velge hvordan spillernes startnummer skal trekkes.

Du kan da velge om du ønsker at programmet skal gjøre trekkingen for deg helt automatisk. For Monrad/konrad turneringer velger du enten seedet trekking eller tilfeldig trekking. Bergerturneringer bruker bare tilfeldig trekking. I sveitserturneringer "trekkes" startnummer som er bestemt av rating

Alternativt kan du trekke selv (med den gamle, gode hatten med lappene i), registrere inn startnumrene manuelt i feltet NR, og velge manuell trekking for å kontrollere de innskrevne startnumrene.