Translations

Autotranslations

 Share this!
   
   
Tournament name:

Lindeberg Open


Updated
des 05 19
@ 11:01

Views:399

Site powered by:

TournamentService
Locations of visitors to this page

Site:

Lindebeg skole

Play date:

05. des 19

 Welcome   Signup   Participants   Games   Standings  Other tournaments

Velkommen til første sesong av Oslosjakken! 😊  

Veldig hyggelige er det å kunne invitere første runde av det vi har kalt «Oslosjakken!»  

Vi starter i første omgang med innledende turneringer på 12 ungdomsskoler i Oslo, og håper å kunne avslutte med en finale med de fem beste fra hver skoleturnering.  

Det er mange turneringsformer i sjakk, men vi satser på såkalt «lynsjakk». Betenkningstiden er 5 minutter på hele partiet per spiller. Det betyr at hvert parti kan ta 10 minutter. Om tiden renner ut, vil man tape partiet uansett hvordan stillingen på brettet er. Så litt stress, men det er bare gøy!

Det spilles 6 runder Monrad, som det heter. Det betyr at det blir 6 partier på samtlige der man hele veien vil møte de med like mange poeng som seg selv omtrent. Ingen blir slått ut!

Det er i utgangspunktet ingen begrensninger på å være med. Det holder å kunne reglene. Men om stor interesse og ikke nok plass i aktuelt lokale, kan det komme begrensning på hvor mange som kan være med. Men opptil 60 deltagere per turnering burde gå bra. 

Påmelding foregår online på denne siden. Husk å få med riktig e-postadresse. Alle spiller i samme gruppe, men meld dere på i respektive klassetrinn likevel. Så kan man sammenligne med sine jevnaldrende også, ikke bare hele skolen. 

Første runde 0900. Ferdig før 11. Registrering senest 0845 (15 minutter før rundestart).