Translations

Autotranslations

 Share this!
   
   
Tournament name:

TSFs lag i Midtnorgeserien


Updated
jan 14 19
@ 12:07

Views:1532

Site powered by:

TournamentService
Locations of visitors to this page

Site:

Sverresborg skole

Play date:

01. - 03. feb 19

 Welcome   Signup   Participants   Games   Standings  Other tournaments

Velkommen!

Sesongen 2018/2019 spilles Midtnorgeserien i løpet av en enkelt helg den første helga i februar. Turneringen spilles på Sverresborg skole 1.-3. februar 2019. Det spilles i flere divisjoner på alle nivåer. Vi håper at så mange som mulig har lyst til å delta, og tror Midtnorgeserien blir blir en sjakkfest for hele Trøndelag. 

Vi ber derfor om at alle våre medlemmer som ønsker å delta på et lag melder sin interesse til klubben ved å melde seg på turneringen her innen søndag 13. januar 2019. Styret setter sammen lag, men mottar gjerne innspill fra dere.    

Ta gjerne kontakt med Even Thingstad på even.thingstad@hotmail.com om du har spørsmål eller innspill knyttet til Midtnorgeserien 2018/2019. 

NB: Dette er ikke en offisiell side for turneringen, men en side Trondheim Sjakkforening benytter for å få oversikt over hvilke av våre medlemmer som ønsker å delta for et av våre lag.   

Påmeldingsfrist Meld din interesse ved å melde deg på her innen søndag 13. januar 2019 kl. 23.59
Startavgift Startavgiften dekkes av TSF.
Gruppeinndeling

Divisjonssysten. Normalt sett spilles det med 4-7 lag i hver divisjon, og typisk 2-3 divisjoner.Dette avhenger av antallet påmelde lag. Men siden opplegget er annerledes i år en tidligere, er det ikke gitt at det blir slik i år.

Turneringsform Lagturnering med 5 (1. divisjon) eller 4 (øvrige divisjoner) spillere per lag. Hvert lag møter hver runde et av de andre lagene i samme divisjon. For hver lagkamp spiller hver spiller spiller et parti, og laget som tar flest poeng vinner kampen. 
Spillesystem Berger
Betenkningstid 90 min på 40 trekk, deretter 30 min på resten, med 30 s per trekk fra trekk 1.