Bordkort

Denne utskriften lager et publikumsvennlig kort for hvert parti i runden, som kan legges ved brettet før runden startes. De fleste foretrekker disse fremfor de 'gammeldagse' monradkortene. I tillegg til informasjon om de to spillerne som møtes,  inneholder bordkortene en historikk for hver spiller fra tidligere runder i turneringen

Bordkort er én av de mulige utskriftene som kan tas umiddelbart etter rundeoppsettet.

I innstillingene for bordkort har du også noen avkrysninger hvor du kan slå på ekstra funksjonalitet:

Skrive ut nasjonsflagg

Der er også en knapp for å hente ned de nødvendige høyoppløselige flaggene fra nettet

Skrive ut spiller foto

Spillerfoto kan lastes ned automatisk fra FIDE dersom bilde er registrert der, ved å klikke på denne knappen. Eventuelt kan du legge inn egne bilder fra spillerdetalj-bildet (dobbeltklikk et spillernavn for å åpne dette bildet, og bruk "bla" knappen for å finne bildene.

Skrive ut historikk

Dette viser spillernes resultater fra tidligere runder i turnerngen.

Skrive ut kode for innscanning.

Forutsetning: Turneringen må publiseres på nett først. Denne funksjonen skriver ut en såkalt QR-kode som kan leses av f.eks smarttelefoner med kamera. Noen telefoner har QR scanner innebygget, ellers finnes det flere gratis apper:  iPhone:  "QR code reader fra "SimpleAct " har færrest tastetrykk, i-Nigma leser kanskje litt bedre. Android: QR code reader fra scan.me fungerer bra, bruk "tilbake" tasten for å scanne neste bordkort. QR code reader fra "SimpleAct" fungerer bra på android også. Det finnes også versjoner for PC med webkamera.

Spillerne selv (eller et team fra sekretariatet) kan dermed registrere partiresultater som lastes opp til "skyen" uten å belaste turneringsleder som kjører TS på sin PC. Når turneringsleder vil, kan han hente inn disse registreringene i TS sitt registreringsbilde. Flaskehalsen med å taste inn alle resultater manuelt blir borte.

Se ellers om utskrifter generelt.